Despre noi

Despre noi


Magazinul de rulote, parte din ECOALSAMGRUP.


Eco ALSAM este o firmă din Suceava, înființată în 2013, care are ca obiect de activitate vânzarea de utilaje de curățat perne și pilote, pentru care este și brevetat ca producător.

Odată cu creșterea numărului de curățătorii de perne din țară, Eco ALSAM și-a extins sfera de activitate, punând la dispoziție clienților tot echipamentul necesar deschiderii unei astfel de afaceri.

Creșterea semnificativă în anii de activitate i-a determinat pe cei de la Eco ALSAM să mărească serviciile pe care le oferă, iar începând cu 2017, a apărut Magazinul de Rulote, cel care are ca scop vânzarea rulotelor comerciale, pentru diferite activități, la preț de producător.

Seriozitatea, implicarea și grija pe care o oferă în fața clientului sunt caracteristicile care au făcut din Eco ALSAM mai mult decât o companie, i-au transformat într-un partener pentru toți cei cu care colaborează.

Pentru detalii și colaborări, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0722 655 222 sau la adresa de email contact@alsam.ro.

 

Afacerile ECOALSAM GRUP


Română